joi, 14 iunie 2012

Vă interesează marketingul? Iată cateva motive să dați atenție network marketingului


Network marketingul definește un model de business bazat pe dezvoltarea unei echipe de vânzări în sistem de rețea. Comparativ cu alte modele de afaceri are mai multe avantaje, printre care:
1. Stilul de viață
Network marketingul vă oferă posibilitatea de a avea stilul de viață visat. Depinde de dvs. Alegeți-vă orele și chiar zilele în care doriți să munciți și începeți ca part-time. Puteți alege cu cine să lucrați și canalele de comunicare pe care să le folosiți. Este afacerea dvs., puteți alege. Libertatea și flexibilitatea sunt cuvintele-cheie pentru o carieră în network marketing, puteți rupe constrângerile unui job clasic și puteți avea stilul de viață dorit.
2. Investiții reduse
Puteți începe o afacere de network marketing cu foarte puțini bani, 500 de euro sau mai puțin în multe cazuri, dar chiar și cu o investiție atât de mică potențialul veniturilor uriașe pe bază exponențială este foarte bun comparativ cu cel oferit de alte modele de afaceri. În plus, nu aveți nevoie de stocuri, marketing și alte lucruri esențiale pentru o afacere clasică.
3. Piață mondială
Internetul oferă șansa creării unei afaceri internaționale de network marketing și multe companii de network marketing încurajează înregistrarea persoanelor din alte țări.
4. Venituri pasive
Dezvoltarea unei afaceri de network marketing vă dă posibilitatea asigurării unor venituri pasive din ce în ce mai mari din rețeaua dvs., cu o implicare minimă din partea dvs.
Network marketigul oferă un potențial uriaș și o soluție atractivă pentru cei care caută o alternativă la joburile obișnuite în marketing pentru un proaspăt absolvent. Informați-vă foarte bine totuși, deoarece, ca orice job, nu se potrivește pentru toată lumea. Dar dacă vă atrag programul flexibil, o oportunitate internațională și opțiunea de a fi propriul șef, atunci cu siguranță este soluția ideală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu