miercuri, 30 mai 2012

Mesaj de la Arhanghelul Uriel

Doresc ca oamenii sa traiasca in pace, sa fie sinceri si sa urmeze glasul inimii, departe de frici, departe de interese si departe de aliante politice. Tara este acum in confuzie, in manipulare si in durere.

Va rog vedeti-l pe celalalt ca pe voi insiva, voi nu sunteti diferiti unul de celalalt. Fiecare dintre voi este Lumina Divina, fiecare dintre voi are dorinte vise si aspiratii, fiecare dintre voi doreste sa fie in siguranta si fiecare dintre voi doreste sa fie fericit.

De fapt nu exista inamici, exista doar opinii diferite si mecanisme diferite de aparare si de obtinere a starii de siguranta. Realitatea de acum reflecta confuzia si indiferenta fiecaruia dintre voi fata de apropele lui. Pentru orice se intimpla pe Planeta, fiecare dintre voi este responsabil si fiecare dintre voi poate schimba vibratia acestei realitati.

Rugati-va pace si rugati-va intelegere. Rugati-va compasiune si ele vor deveni realitate de zi cu zi.

Voi suntei cu totii iubiti si ocrotiti, dar alegerile va apartin. Alegeti pacea in viata voastra de fiecare zi si aceasta alegere se va reflecta in realitatea planetei voastre.

Va iubeste si va sta mereu alaturi.

Arhanghelul Uriel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu