marți, 17 aprilie 2012

Cate ceva despre posibilitatea obtinerii de venituri suplimentare

Cate ceva despre posibilitatea obtinerii de venituri suplimentare si inceprea propriei afaceri cu investitie ft mica si fara risc.
Sau cum sa te diferentiezi si sa iesi din multime ......

Adevarul este ca, tot mai multi oameni isi doresc venituri suplimentare, iar asta este ft bine. Problema este ca nu toti doritorii de venituri suplimentare sunt dispusi sa se informeze, sa invete si, ce sa mai vorbim despre a investi ceva bani apoi sa si actioneze ?!

In plus, ft putini din acestia sunt constienti ca o activitate comerciala de orice fel, chiar si part-time, presupune sa oferi informatii, servicii si/sau produse pietei interesate de oferta ta. Daca oferta ta acopera o nevoie, atunci piata iti cumpara ce oferi tu. Asta inseamna pur si simplu un act de vanzare.

Din pacate, exact aici este cea mai mare problema a celor care-si doresc un venit suplimentar part-time. Nu vor sa fie pusi sa vanda ceva pentru a nu fi respinsi. Teama de refuz pur si simplu ii paralizeaza! Dar, fara vanzari nu ai incasari, iar fara incasari dai faliment garantat.

In jurul nostru aproape totul este comert, iar comertul implica automat si obligatoriu un act de vanzare! Unde exista un act de vanzare exista si cumparatori.

In toata lumea 90% din oameni urasc sa vanda sau sa li se vanda ceva. Insa toata lumea, adica 100% cumpara si consuma toata viata. Iar acesti 90% CUMPARA TOT FELUL DE LUCRURI DE LA CEILALTI 10%. Astfel, cei 10% SE IMBOGATESC iar ceilalti 90% nu!

Si totusi, cum pot ceilalti 90%, daca nu sa se imbogateasca, macar sa-si asigure un trai mai mult decat decent? Sau macar o parte din ei?!

Treaba este destul de simpla. Si anume sa invete sa faca diferenta dintre ACTIVE si PASIVE! Privind lucrurile ft simplu, PASIVELE sunt ceva care-ti scot bani din buzunar, iar ACTIVELE sunt ceva care-ti baga bani in buzunar. Deoarece nu este posibil sa-ti transformi toate pasivele in active, cum faci, totusi, sa-ti transformi unele pasive in active?

Vezi ce cheltuieli lunare si consum obligatoriu ai in familie, sau personal, si pe cat posibil transforma-le in investitie profitabila, adica sa-ti transformi o parte din consum in profit! Adica, daca pana acum CONSUM = CHELTUIELI = PASIVE, de acum incolo poti face CONSUM = INVESTITIE = ACTIV = PROFIT !!!

Sa presupunem ca personal si/sau in familie ai un consum lunar de diverse produse consumabile de aproximativ 250 lei, si fie ca-ti place sau nu, acest consum n-ai cum sa-l eviti deoarece nu prea poti trai fara el. Prin urmare, aceiasi bani pe care-i cheltuiai pana acum dar fara sa castigi nimic, de acum incolo, facand exact acelasi lucru dar transformand consumul din PASIV in ACTIV vei incepe sa castigi in plus mai multi bani decat consumi, iar asta inseamna PROFIT.

In comertul clasic nu exista aceasta posibilitate, de a-ti transforma consumul in profit, dar in comertul prin recomandare se poate. Exista companii care ofera produse si servicii prin aceasta metoda, punandu-ti la dispozitie posibilitatea de a recomanda sau vinde produsele si serviciile sale, rasplatindu-te in bani pt faptul ca le aduci clineti, respectiv incasari.

Prima conditie in colaborarea cu astfel de companii este ca tu insuti sa devi un consumator fidel al produselor si serviciilor sale, in limita posibilitatilor tale. Adica sa-ti schimbi producatorul si/sau comerciantul de unde cumparai pana acum, cu acel producator care te plateste pentru recomandarile si vanzarile de produse realizate de tine, si ma refer doar la acele produse si servicii de care tu esti multumit. Astfel, intervine entuziasmul si credibilitatea in promovarea, recomandarea si vanzarea a ceea ce tu insuti folosesti si consumi si de care esti multumit.

Iar ca sa ai eficienta maxima, va trebui sa pui la lucru, Puterea Recomandarii si Forta Multiplicarii. Si tocmai de aceea s-au inventat materialele informative si de instruire, dar doar pentru aceia care doresc o cariera serioasa in acest domeniu sau chiar isi doresc propria afacere de succes si care sunt dispusi sa construiasca ceva durabil si pe termen lung.

Toate aceste concepte si actiuni te pot ajuta ca in cativa ani sa ajungi la o Independenta Financiara de invidiat, si chiar la Libertate Financiara deplina, libertate la care viseaza chiar si milionarii din afacerile clasice.

Prin urmare, daca esti interesat(a) de aceasta posibilitate si perspectiva, daca esti dispus(a) sa te informezi, sa-ti INVESTESTI cheltuielile obligatorii, sa inveti si sa aplici 2-3h/zi ce inveti, si sa beneficiezi de toate avantajele oferite, suna-ma sa vorbim cateva minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu